Hvor sikker er din bolig?

+45 43 770 870

Sikkerhedstjek


Vi har mere end 30 års erfaring med sikkerhed

Teknologien indenfor sikringsbranchen udvikler sig hele tiden, og det stiller store faglige krav til en låsesmed. God rådgivning og planlægning giver derfor ikke blot større sikkerhed, men også en pæn og funktionel installation. Med hjælp fra en af Låsesmede Foreningens medlemmer kan kriminaliteten holdes fra døren, for vores erfaring siger os at jo længere tid det tager at bryde ind, jo hurtigere giver tyvene op og forsvinder.

De fleste ringer først til låsesmeden når der har været indbrud

Sikkerheden i hjemmene er for ringe
Behovet for en bedre overvågning og sikkerhed af forladte huse er derfor større og mere vigtig end nogensinde, men langt de fleste danskere vælger fortsat at stole blindt på deres traditionelle låsesystemer, som f.eks. kædelås og hasper for vinduerne. Tjek og se om din bolig er sikker! Det er kun ganske få ting, som du kan få at vide om dine låses sikkerhed ved blot at kigge på dem.

Få et gratis sikkerhedstjek af din bolig hos din lokale låsesmed, som er medlem af Låsesmede Foreningen

Et tilbud til alle danskere i hele landet om at få et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek af deres hjem, udført af en låsesmed der er medlem af Låsesmede Foreningen.

Indbrudstyvene er eksperter i at finde den nemmeste vej ind i dit hjem - vi er eksperter i at sikre den. Find din lokale Låsesmed, som er medlem af Låsesmede Foreningen, FÅ et gratis sikkerhedstjek, vi kommer mens du er hjemme!!!

Låsesmede Foreningens historie

Låsesmede Foreningen blev stiftet i 1976 og tæller i dag ca. 100 medlemmer, med over 120 udsalgssteder i Danmark. Foreningens formål er først og fremmest at varetage medlemmernes interesser, og sikre dem de bedst mulige faglige og økonomiske kår. Låsesmede Foreningen yder medlemmerne bistand i faglige anliggender, og varetager de sager der behandles i Låsesmede Foreningens Klagenævn. Derudover arbejder foreningen aktivt for en forsvarlig, faglig uddannelse af låsesmede, og for at videreudvikle og informere om ny teknologi.

Alle låsesmede virksomheder, der er A-medlemmer i Låsesmede Foreningen, er Tilsluttet  foreningens "GARANTIORDNING".

Giv Dem selv den tryghed, at få Deres låse- og sikringsarbejde udført af en låsesmedevirksomhed, der er A-medlem af  Låsesmede Foreningen. Sekretariatet oplyser gerne, om et bestemt firma er medlem af Låsesmede Foreningen.

Låsesmede Foreningen har domicil på Industrikrogen 4, 2635 Ishøj

Kontakt os - klik her

Send os en besked

© Copyright Låsesmede Foreningen