Aktuelt

Som formand er jeg stolt af arrangementet og af vores medlemmers fine opbakning. Som låsesmed og indehaver var jeg rigtig godt tilfreds med et varieret og relevant kursusudbud – hvoraf det meste ovenikøbet var gratis for medlemmer af Låsesmede Foreningen, hvilket betød at jeg kunne tage en del ansatte med, uden at sprænge banken. Selv deltog jeg på kursus i GDPR og var godt og grundig træt bagefter., med alt det der blev forsøgt proppet ind i vores hoveder.

Om lørdagen var der indlæg fra foreningens udviklingspartnere og igen blev jeg imponeret over hvor meget relevant information vores partnere kan få afleveret på den korte taletid, de har stillet til rådighed. Personligt synes jeg det korte format fungerer rigtig godt og dette blev også bekræftet af flere af deltagerne. I det hele taget fungerede det godt, som oplæg til den fagmesse der løb af stablen, senere på lørdagen og som var velbesøgt af både udstillere og låsesmede.

Vestudvalget vil tage erfaringerne med fra dette års arrangement, så eventet næste år kan blive endnu bedre. Det bedste du som medlem kan gøre, er at komme med din feedback til foreningen og så i øvrigt huske at deltage næste år og huske at tage dine medarbejdere med. Det bliver super-hyggeligt, I bliver kloge om dagen og måske lidt mindre kloge om aftenen. Det kan klart anbefales!

Næste gang vi mødes, kan det f.eks. være i Düsseldorf hvor den europæiske sammenslutning af låsesmedeforeninger ELF fejrer 40-års jubilæum og hvor den tyske låsesmedeforening Interkey fejrer 60 års jubilæum. Sådan en 100-års fødselsdag skal jo fejres med manér, og med et stort kursusprogram, fagmesse for låsesmede, gallamiddag på Rhinen og fabriksbesøg hos vores udviklingspartner Abus, er der al mulig grund til at komme til Düsseldorf d. 2-5 maj 2024.•

Kontakt os - klik her

Send os en besked