Aktuelt

Lørdag formiddag havde vi medlemsmøde med et stort fremmøde fra både medlemmer og leverandører.

E-conomic fremlagde deres bogføringsprogram og fortalte om de fordele, der var ved at benytte dette.

Østudvalget kom med oplæg til ELF turen i 2018, der går til Porto.

TEC havde et lille indlæg, hvor de opfordrede medlemmerne til at tage lærlinge, ligesom de havde potentielle lærlingeansøgninger med.

Herefter fortalte markedsførings udvalget om hvor langt de var kommet siden vores årsmøde på Bornholm. Det sidste nye var, at Låsesmede Foreningen havde fået deres egen Facebook side, ligesom der var blevet produceret 3 små film.

Disse film blev vist på medlemsmødet, ligesom den ene på nuværende tidspunkt er tilgængelig på Låsesmede Foreningens Facebook side.

En stor opfordring skal lyde på at like og dele Låsesmede Foreningens Facebookside og opslag, så vi kan få spredt vores budskab.

Kontakt os - klik her

Send os en besked